1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.

+36 70 252 2102

Opening Hours

Mon-Sat: 9:00 A.M - 5:00 PM Sun: Closed

Book Appointment

Your perfect smile is a click away!

A rendelő

Korszerű fogászati rendelőnk Budapest központjában a 2. kerületben, a MAMMUT II. Bevásárló Központ V. emeletén található

A “MyDentist Budapest” fogászati klinika a mai legmodernebb High Tech eszközpark segítségével nyújt kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat, teljes körű fogászati esztétikai és -implantológiai megoldások alkalmazásával, mindezt kellemes környezetben és a város bármely pontjáról könnyen megközelíthető helyen.

Európai Uniós szabványoknak megfelelő gépeink, -eszközeink és -technológiáink segítségével minden igényt kielégítően állunk kedves betegeink szolgálatára egy sima fogtöméstől, a professzionális fogfehérítésen keresztül, a legbonyolultabb szájhigiéniai, -implantológiai és -szájsebészeti műveletek  műtéti alkalmazásáig.

Fogorvosaink és az Őket támogató kedves asszisztenseink mindent elkövetnek annak érdekében, hogy pácienseink tökéletes elégedettséggel távozzanak Tőlünk és fogászati-esztétikai kezeléseink segítségével lehetőleg még szebb mosollyal örvendeztessék meg szeretteiket- ismerőseiket.

Copyright © 2017 MyDentist Budapest